За връзка с нас:

Телефон: 0878 470 850
Имейл: mbal_kn (at) abv.bg
2500, гр. Кюстендил,
Площад "17 януари" № 1;

Open menu

Отделение по психиатрия

in Стационар
Представяне възможностите на отделението:
Разположение
                                                                 Самостоятелен корпус в двора на болницата
Капацитет
 Отделение по психиатрични заболявания разполага с 20 легла. Отделението разполага с ВИП стая, телевизор и санитарен възел.
Профил
 
• Отделението е профилирано за лечение на широк кръг психични заболявания, остро възникнали, хронично протичащи или терапевтично резистентни – афективни и тревожни разстройства, шизофренни разстройства, органични психични разстройства.
Лечението се провежда както в стационарни условия, така и при режим на дневен стационар. За постъпване в клиниката е необходимо пациентката да бъде насочена с направление за хоспитализация и да даде писмено информирано съгласие за лечение.
Отделението е специализирано в обгрижването и лечението на остри психози , като в същото време се предлагат специализирани консултации и лечение на всички останали психиатрични заболявания, включително зависимости и разстройства в хранителното поведение.

 

 

д-р Владислава Кирилова Разсолска   Психиатрия;  Детска псих.    нач.отделение
       
       
       
       
Aпаратура

 • Отделението разполага със съвременна апаратура за диагностика и лечение на широк кръг заболявания:

Отделението оказва медицинска помощ на всички нуждаещи се пациенти, независимо от здравно-осигурителния им статус. Финансирането се осигурява от Министерство на здравеопазването

За контакти:
• Телефон: 0878 470 850