За връзка с нас:

Телефон: 0878 470 850
Имейл: mbal_kn (at) abv.bg
2500, гр. Кюстендил,
Площад "17 януари" № 1;

Open menu
in Общи въпроси
Да, по повече от 218 клинични пътеки. Можете да бъдете прегледани с направление №3 от личния Ви лекар при предварително записан час. Вижте целия списък на клиничните пътеки, както и информация за прием в болницата.
in Общи въпроси

И в двата случая е необходим талон №3 от личния лекар /направление за преглед от специалист/. Нашите лекари ще преценят необходимостта от допълнителни консултации или болнично лечение.

Ако не разполагате с Направление №3, можете да се запишете за платена консултация. При необходимост от хоспитализация нашите специалисти могат да Ви издадат Направление №7 за прием в болницата.

in Общи въпроси
Това зависи от конкретното заболяване и необходимия специалист. Част от кабинетите са изключително натоварени, което налага ранно планиране за прегледа. Първо проверете на място или по телефон кога е възможно да бъдете прегледани. За планиране на консултация можете да се обадите на тел: (+359.78) 550261. Вижте всички телефони.
in Общи въпроси

Информация за контакт с нас ще откриете в Раздел - Контакти на сайта.

Най-необхосимата информация за Вас пациенти ще откриете на нашата

страница за пациента.

in Общи въпроси
Да, в болницата има голяма многопрофилна детска клиника, която приема деца 24 часа в денонощието. Лекуват се дори кърмачета в отделението по „Неонатология”.